Vuokralle vapautuneita Monitoimitiloja

Conorin Oy ja CapMan Nordic Real Estate II -rahasto perustivat 2018 yhdessä  Monitoimitilat.fi -konseptin, jonka toiminnan tarkoituksena on vuokrata pienille ja keskisuurille yrityksille kasvukeskittymissä sijaitsevia, muuntautumiskykyisiä toimitiloja. Hankkeet käynnistyivät Espoossa, Järvenpäässä, Tuusulassa sekä Pirkkalassa ja niiden kokonaispinta-alaksi kasvoi yhteensä noin 14.000 m2. Kohteet valmistuivat vaiheittain alkaen vuoden 2019 syksystä. Kokonaisuus kasvoi myöhemmin Roihupellossa sijaitsevalla 1800 m2 suuruisella Holkkitien kohteella.

Tilakonseptimme tarjoaa helposti muunneltavia ja asiakaslähtöisiä vuokrattavia tilaratkaisuja pienille ja keskisuurille yrityksille moniin eri käyttötarkoituksiin. Suunnitellut ratkaisut mahdollistavat tilojen soveltuvuuden tuotanto-, varasto-, huolto- ja toimistokäytön lisäksi myös esimerkiksi näyttely- ja myymälätiloiksi sekä näiden yhdistelmiksi asiakkaan tarpeen mukaan. Joustavuutensa ansiosta tilat soveltuvat useille eri alojen toimijoille ja ne ovat helposti räätälöitävissä yrityksen tarpeita vastaavaksi niin kooltaan kuin varustukseltaankin, tilakoon vaihdellessa muutamasta kymmenestä neliöstä yli tuhannen neliön kokonaisuuksiin. Nykyaikaisten ja edustavien tilojen suunnittelussa kiinnitetään lisäksi huomiota energiatehokkuuteen.

Kohteiden tilat vuokrattiin ennätysvauhdissa, sitä mukaa kun kohteet valmistuivat. Korona kuitenkin kosketti kaikkia ja kuritti osaa enemmän kuin toisia. Jotkut yritykset ovat vuokranneet lisää tilaa, ja muutamat ovat puolestaan joutuneet luopumaan tiloistaan tai supistamaan toimintaansa.  Muutamia suosittuja monitoimitiloja onkin vapautunut vuokralle muutosten myötä.
Käy tutustumassa vapaisiin tiloihin ja varaa omasi.