Teemme tilaa menestykselle.

Toimivat tilat parhaissa paikoissa

Suomen Monitoimitilat Ky on CapMan Nordic Real Estate II -rahaston ja Conorin Oy:n yhteisyritys.

Valitsemme tontit kasvukeskuksista hyvien liikenneyhteyksien varrella. Monitoimitilojen sijainti on kätevä niin työntekijöiden, asiakkaiden kuin kuljetustenkin kannalta.

Tällä hetkellä Monitoimitiloja löytyy Helsingistä, Espoosta, Vantaalta, Kirkkonummelta ja Pirkkalasta. Uudet kohteet lähdössä rakenteille.

Pitkän linjan kiinteistökehitystä

Conorin on vuonna 2003 toimintansa käynnistänyt yksityinen kiinteistökehittämiseen erikoistunut yritys. Olemme toteuttaneet monitoimitilahankkeita jo yhteensä yli 30 000 m². Yhtiön toimijoilla on yli 25 vuoden kokemus alalta. Tarjoamme helposti räätälöitäviä ja asiakaslähtöisiä toimitilaratkaisuja PK-yrityksille.

 

Vahva taloudellinen tausta

CapMan Nordic Real Estate II -rahaston hallinnoinnista vastaa CapMan Real Estate joka on Pohjoismaissa toimiva kiinteistösijoittaja. CapMan Real Estate hallinnoi rahastoissaan yhteensä noin 1,9 miljardin euron varoja. CapMan Real Estaten pohjoismaiseen tiimiin kuuluu yli 30 kiinteistöalan ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa ja Kööpenhaminassa. CapMan Real Estate on osa CapMan-konsernia ja yhtiön ensimmäinen kiinteistörahasto perustettiin vuonna 2005. Lue lisää osoitteesta www.capman.com/fi