Tuusula - Parhaat toimitilat!

Tuusula on monelle yritykselle loistava paikka sijainnin sekä kulkuyhteyksien takia. Vuokrattavien toimitilojen neliöhinnat eivät ole yhtä korkeita kuin esimerkiksi Helsingissä tai Vantaalla, silti etäisyys on lähes kaikkiin olennaisiin pääkaupunkiseudun yrityksiin sopiva.

Tuusulassa on lähes 39.000 tuhatta asukasta, eli Tuusula on Suomen kolmanneksi suurin kunta joka ei kutsu itseään kaupungiksi. Kun siis valitset toimitiloille paikkaa pääkaupunkiseudun kupeesta, Tuusula on potentiaalinen vaihtoehto.

Monitoimitilojen vuokrattavat toimitilat Tuusulassa on rakennettu Majavantielle loistavan sijainnin takia. Lentokentälle ajaa Majavantieltä 13 minuuttia, Tikkurilan keskustaan 13 minuuttia ja Helsingin keskustaan 30 minuuttia.

toimitilat-tuusula-vuokrattavat

Toimitilat Tuusulasta on järkevä valinta!

Tuusulasta ajaa Tikkurilan keskustaan 13 minuuttia, lentokentälle 13 minuuttia ja  Helsingin keskustaan 30 minuuttia. Vaikka Tuusula saattaa kartasta katsottuna tuntua monelle esimerkiksi Vantaalaiselle yrittäjälle kaukaiselta, ei se sitä ole.

Suurin osa pääkaupunkiseudun yrityksistä on nimenomaan Kehä III varrella, johon Tuusulasta ajaa hieman yli kymmenen minuuttia.

 

Vuokraa vain sen verran tilaa kuin tarvitset

Monitoimitilojen konsepti antaa sinulle vapaat kädet vuokrata juuri sellaisen neliömäärän ja tilan kuin tarvitset. Toimitilat siis muuntuvat liiketoiminnan mukaan – ei toisinpäin.

Vuokralaisemme ovat hyvin erilaisia. Mukaan mahtuu maahantuojia, autokorjaamoja, verkkokauppoja, erilaista valmistavaa teollisuutta, oikeastaan ihan kaikenlaisia yrityksiä.