Pirkanmaan talousalue, erityisesti alueet lähellä lentokenttää, ovat kiinnostavia monille yrityksille, kun he etsivät toimitiloja. Yhä useammat yritykset valitsevat sijaintinsa täältä.

 

Alla muutamia perusteluja, miksi Pirkanmaa voisi olla loistava valinta myös sinun yrityksellesi. Perustelut perustuvat haastatteluihin paikallisten asiakkaidemme kanssa.

Kulkuyhteydet: Pirkanmaasta löytyy laadukkaat maantie- ja rautatieverkostot. Lisäksi Tampere-Pirkkalan lentoasema palvelee useita kotimaisia ja ulkomaisia reittejä.

Asiantuntijat: Sekä Tampereen yliopisto että Tampereen ammattikorkeakoulu tuottavat laajan joukon eri alojen ammattilaisia, mikä tekee alueesta houkuttelevan yrityksille.

Talouskasvu: Pirkanmaa on tunnustettu teollisuuden voimastaan ja kasvusta teknologia-alalla. Se on ollut jo pitkään yksi Suomen elinvoimaisimmista ja laajenevista talousalueista, hyötyen monipuolisista elinkeinoista ja koulutusmahdollisuuksista.

Erilaiset toimistotilat (monitoimitilat): Tarjolla on monenlaisia toimitiloja, kuten toimisto-, teollisuus- ja liiketiloja, jotka palvelevat eri yritysten tarpeita. Monikäyttöisissä tiloissa yhdistämme yrityksen kaikki osa-alueet Lue lisää

Innovaatiot & yhteistyö: Tampereella sijaitsee useita tutkimuskeskuksia, jotka työskentelevät yhteistyössä yritysten kanssa ja edistävät niiden kasvua.

Elämänlaatu & tehokkuus: Sekä Pirkanmaan, että koko Tampereen -alue tarjoavat erinomaisen elämänlaadun, mikä voi vetää puoleensa ammattilaisia. Kulttuuri, vapaa-aika ja luonto ovat kaikki saatavilla.

Yritysympäristö: Alueella on vilkas yritystoiminta, monia verkostoitumismahdollisuuksia sekä organisaatioita, jotka tukevat yrityksiä.

 

Vaikka Pirkanmaa tarjoaa paljon etuja, yrityksen tulisi aina punnita huolellisesti sijaintinsa, ottaen huomioon erilaiset tarpeet ja vaatimukset. Jos asia mietityttää, kannattaa meihin olla yhteydessä, ehkä voimme auttaa.

Vaikka Pirkanmaa, mukaan lukien Tampere, on yksi Suomen merkittävimmistä kaupunkialueista, pääkaupunkiseudun (Helsinki, Espoo, Vantaan ja Kauniainen), toimitilahinnat ovat yleensä korkeammat. Vaikka Pirkanmaan toimistotilat saattavat maksaa enemmän kuin muissa osissa Suomea, ne ovat silti huomattavasti edullisempia kuin pääkaupunkiseudulla.

Onko Pirkanmaa hyvä alue sijoittaa toimitiloihin?

Pirkanmaa on viime vuosina osoittautunut houkuttelevaksi sijoituskohteeksi monista syistä, joista monet ovat tietenkin samoja kuin  toimitiloja valitessa yleensäkin.

  • Kasvava talous: Pirkanmaa on yksi Suomen nopeimmin kasvavista alueista. Tämä taloudellinen kasvu on houkutellut monia yrityksiä ja sijoittajia alueelle. Alueen kysyntä kasvaa jatkuvasti.
  • Monipuolinen elinkeinorakenne: Alueella on laaja valikoima toimialoja, mukaan lukien teknologia, teollisuus, palvelut ja koulutus. Tämä tekee alueesta mielenkiintoisen monille yrityksille, ja siksi myös sijoittajalle.
  • Liikenneyhteydet: Pirkanmaa sijaitsee keskeisellä paikalla Suomessa, ja sillä on hyvät liikenneyhteydet muihin osiin maata. Pitkällä tähtäimellä alueen kehitys varmasti tulee jatkumaan positiivisesti.
  • Kiinteistömarkkinat: Koska kiinteistöjen kysyntä on ollut kasvussa, on alue houkutellut sekä kotimaisia että ulkomaisia sijoittajia.
  • Kulttuuri ja vapaa-aika: Alueella on monipuolinen kulttuuritarjonta ja lukuisia vapaa-ajan mahdollisuuksia, mikä tekee siitä houkuttelevan paikan asua ja työskennellä. Tämä on olennaista koko alueen pitkän kehityksen näkökulmasta, eli myös sijoittajan näkökulmasta.

Kuten sanottu, Pirkanmaa tarjoaa monia mahdollisuuksia sijoittajille. Tuotto-odotukset ovat vuosia olleet Pirkanmaalla yli 8%.  Ole meihin yhteydessä ja jutellaan tarkemmin myynnissä olevista ja myyntiin tulevista kohteista.