Yrittäjä Risto Ojanen sai nykyaikaiset ja toimivat tilat Monitoimitilat.filtä

Monialayritys Cafe Viinikanat Oy:tä pyörittävä Risto Ojanen hankki Vantaan Tikkurilassa sijaitsevasta Monitoimitilojen pisteestä kaksi vierekkäistä osake-moduulia muun muassa varasto- ja huoltotoimintaa varten. Tilat on voitu räätälöidä monipuolisten tarpeiden mukaisesti.

Vuonna 1995 perustettu Cafe Viinikanat Oy on ensisijaisesti ravintola-alan toimija, mutta heillä on toimintaa myös kuljetus- ja matkailualalla. Yli 30 vuotta yrittäjänä työskennellyt Risto Ojanen etsi monialayritykselleen uusia varastotiloja vanhojen, epäkäytännöllisten tilojen tilalle.

– Etsimme yrityksellemme monitoimitilaa ja törmäsimme uudiskohteeseen Vantaan Tikkurilassa. Siellä ei ollut rakentaminen silloin vielä alkanut, Ojanen muistelee.

Kaupat syntyivät hyvin nopeassa aikataulussa. Erityiskiitosta Monitoimitilat.fi saa Ojaselta tilojen räätälöitävyydestä ja monipuolisuudesta.

– Hankimme kaksi vierekkäin olevaa moduulia, joista jätettiin väliseinä tekemättä. Tilat muokattiin meille sopiviksi jo etukäteen. Jos myöhemmin haluamme niistä erilliset tilat, sekin onnistuu helposti, Ojanen selvittää.

– Käytämme tiloja varastointiin ja teemme siellä huolto- ja korjaustoimintaa. Lisäksi meillä on siellä vesieristetty autojen pesutila, mitä henkilökuntamme tykkää käyttää. Se on meille ihan nimensä mukaisesti monitoimitilaa, Ojanen naurahtaa.

Nykyaikainen ratkaisu hyvällä sijainnilla

Monitoimitilojen tarjoama asiakaspalvelu on ollut Ojasen mukaan varsin sujuvaa.

– Siellä jaksetaan kuunnella yhden pienenkin toimijan huolia ja murheita ja tavoitettavuus on hyvä. He osaavat oman hommansa. Miellä on luotto heihin, kaikki on hoidettu hienosti, Ojanen perustelee.

Aikaisempaan varastotilaansa verrattuna Ojanen kiittää uusien tilojen sijaintia ja nykyaikaisuutta.

– Nyt meillä on nykyaikainen, isolla nosto-ovella varustettu tila, jonne voi ajaa autolla sisään ja joka on meitä varten räätälöity. Siellä on oma suihku, vessa ja tarvittaessa pieni toimistotilakin. Tila sijaitsee lähellä meidän ydintoimintaamme ja on siksikin hyvä ratkaisu henkilöstöllemme, Ojanen luettelee.

Monitoimitilojen tilat muuntuvat moniin tarpeisiin ja niissä toimii monenlaisia yrittäjiä, joiden kanssa on mahdollista verkostoitua.

– Naapurimoduuleissa on rakennettu myös esittely- ja myymälätilaa. Kun naapureina on useita eri alan yrittäjiä, siinä rupeaa kauppa käymään jo pihapiirissä, Ojanen nauraa.