Uusia toimitiloja Pirkanmaalla!

Tampereen Pirkkalaan, Jasperintielle on rakennettu monipuoliset uudet vuokrattavat toimitilat. Tampereen yritystoiminta kukoistaa, ja monipuolisille vuokrattaville toimitiloille löytyy kysyntää.

Monitoimitilojen konsepti eroaa perinteisistä toimitiloista siinä mielessä, että tilat on alusta asti suunniteltu muokattavaksi yrityksen tarpeisiin. Vuokrattava tila voi olla halli, toimisto, logistiikkakeskus tai yhdistelmä kaikkia edellä mainittuja. Idea on, että yrityksen kaikki toiminnot voivat löytyä samoista tiloista. Monitoimitilojen selvityksen mukaan Tampere ja Pirkanmaa on paikka, josta kasvavat yritykset tarvitsevat vuokrattavia toimitiloja myös jatkossa.

Monitoimitilojen konseptilla pyritään tehostamaan, erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten toimintaa. Yritys voi vuokrata vain sen kokoisen toimitilan kuin se tarvitsee, ja vuokrattavat toimitilat muuntuvat yrityksen tarpeiden mukaan.

Monitoimitilojen rakennustekniset ratkaisut sallivat tilojen käytön sillä tavalla kuin yritys niitä tarvitsee ollakseen mahdollisimman tehokas toiminnassaan. Ja koska jokainen tila on muokattavissa, voi yrittäjä vuokrata vain pienen, esimerkiksi 80m2 tilan, tai tarvitessaan 250m2 tilan.

Uusien toimitilojen sijainti

Näiden modernien ja monipuolisten toimitilojen sijainti on erinomaisella paikalla Tampere-Pirkkala lentokentän läheisyydessä. Kulkuyhteydet ovat erinomaiset mihin tahansa suuntaan koko Etelä-Suomen alueella.

Toimitilojen hinta

Näiden joustavien toimitilojen hinta on samalla tasolla kuin mikä tahansa alueen toimitila. Monitoimitilojen vuokrattavat toimitilat tulevat edullisemmaksi koska vuokraat vain sen minkä tarvitset, ja voit käyttää tilaa juuri sillä tavalla kuin haluat. Et siis maksa neliöistä joita et tarvitse. Tämä on täysin uudenlainen konsepti Tampereen seudulla.

Toimitilojen vuokraus

Toimitilojen vuokraus on yksi yrityksen tärkeitä strategisia päätöksiä. Tampereen monitoimitilat pyrkii auttamaan sekä uusia että kokeneempia yrittäjiä mahdollisimman tehokkaiden toimitilojen rakentamisessa. Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kysy onko vuokrattavia tiloja vielä jäljellä. Voit katsella lisätietoja kohteesta täältä.